Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
  • Om mig
  • Kategorier
    • Kreativt
    • Resor
    • Vardag
    • Utflykter, Konserter
    • Inredning
    • Mat och recept
    • Collages och summeringar
    • Kläder
    • Livet i bilder
    • Nice 17
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • September2018
    • April2018
    • Mars2018
    • Januari2018
    • December2017
    • November2017
    • Oktober2017
    • Juli2017
    • Mars2017
    • Februari2017
    • Visa hela arkivet
  • Instagram
  • Om mig

Bacon-och broccolipaj recept

 Pajdeg 150 gram smör/margarin 2,5 dl grahamsmjöl 2,5 dl vetemjöl  3 msk vatten En nypa salt Knåda ihop degen och tryck ut i en form, förgrädda i nedre delen av ugnen 225 grader i ca 15 min.  Fyllning 7 st champinjoner 1 gul lök 1 dl spenat Några dl broccoli  1 paket bacon 2 ägg 2 dl mjölk  2-3 dl turkisk youghurt/creme fraiche En nypa salt (Men tänk på att baconen även gör pajen salt) Några skivor hårdost (alternativt lite fetaost eller philadelphiaost) Krydda med vitpeppar, svartpeppar och vitlökspulver efter smak.  Stek bacon, lök, champinjoner och broccoli. Tina spenaten om den var frusen. Blanda ihop allting och häll ner över den förgräddade pajdegen, grädda i ugnen i 15-25 min.       

Föregående inlägg

Gerard cosmetics

Nästa inlägg

Stenshuvud

Till bloggens startsida

Evelina