COTTAGE CHEESE.

Gjorde kesoplättar med kanel och rivet äpple till lunch för någon dag sedan. Har aldrig tidigare gjort det men var väldigt enkelt och smakade bra. Ska erkänna att jag var lite skeptisk först men blev positivt överraskad. Tänker att det hade varit gott med bär till också. Typ hallon eller jordgubbar. Men för dålig säsong för att köpa det just nu om ni frågar mig. Tänker detta är en perfekt lättare lunch eller efter träning tex och det är en stund till nästa mål. 12 plättar (2-3 per portion) - 4 ägg, 250 g keso, 5 msk vetemjöl, 0,5 tsk bakpulver. Smör att steka i och om du vill smaksätta med kanel eller ha lite matigare smak funkar salt och svartpeppar. Vispa upp äggen och rör sedan ner keso och om du vill smaksätta med något. Rör sedan ner vetemjölet och bakpulvret till en jämn smet. Smält smör i stekpannan och gör små plättar av smeten, inte för tunna. Stek till de blir lite färg. Servera. Enkelt. Snabbt.