PAVLOVA

Hade fått en fråga på ask att om jag kunde laga upp Pavlova receptet hit på bloggen, så varåsgod;     INGREDIENSER-   Tårtbotten 4st äggvitor 2dl strösocker 1msk maizenamjöl 1tsk ättikssprit (12%)   Garnering   3dl vispad grädde färska bär (jordgubbar, kiwi, blåbär osv.) Sedan brukar jag dekorera med lite choklad strimlor eller något liknande, helt vad man känner för.Grö så här: 1. Sätt ugnen på 160 grader, Ta fram en plåt och rita ut på ett bakplåtspapper en ganska så stor och jämn rund cirkel.   2. Vispa äggvitorna till riktigt styvt skum. Rör ner sockret och fortsätt vispa tills smeten blir glansig och så stabil så du kan vända om hela bunken utan att något faller.   3. Tillsätt maizenamjöl och ättikssprit och rör om väl.   4. Fös ut smeten på bakplåts pappret innan för cirkeln du ritat. Gör så att det finns mera smet på kanterna än vad det finns i mitten. Ta ner värmen i ugnen till 140 grader och Grädda i ca. 75 min   5. Stäng sedan av värmen och låt den svalna innan du sätter på garneringen.   6. Vispa grädde och skär upp bären och dekorera så som du vill att din pavlova skall se ut!   Så där, det tror jag var allt! :)  Hope you like it     @emmamariia