Tvåfärgad Moussetårta

  Tvåfärgad Moussetårta   Till pappas 47-års dag var jag även tvungen att göra en till tårta lite snabbt då fler gäster bjöd in sig själva under dagen, så jag gjorde en tvåfärgad moussetårta. I botten är det en mousse med mörk choklad, och på toppen är det mjölkchokladmousse. De små chokladgrejorna som ligger på och runt om är Daim i en annan form, finns att köpa på påse och blev väldigt gott till.   Receptet på moussen har jag lagt ut en annan gång, bara det att jag bytte ut chokladen i den ena till mörk choklad, och att jag dubblerade satsen så att det istället var 200g choklad.   Det viktiga med denna tårtan är att man gör den i omgångar, så att den understa moussen får stelna ordentligt i frysen innan man häller på den andra. Ställ tillbaka den i frysen och låt den så tills du ska ha den. Man kan ta upp den 20 minuter innan fikadags, då blir den aningen krämigare, men jag tycker att det är gott när den är kall.