Kärleksmums
Kärleksmums Ugn: 175 grader Kakan 150 g smör 3 dl socker 2 ägg 1½ dl mjölk 4-4,25 dl vetemjöl 2½ tsk bakpulver 2 tsk vaniljsocker 3-4 msk kakao Glasyren 100 g smör 3,75 dl florsocker 4 msk kaffe (eller mer) 1.5 msk kakao 2 tsk vaniljsocker Garnering Kokos Börja med att smälta smöret och låt det sedan svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver, kakao och vaniljsocker och blanda försiktigt ner lite i taget i smeten, växla med mjölken. Rör till sist ner det avsvalnade smöret. Sätt in kakan i ugnen och grädda i ca. 15-20 minuter. Smält matfettet till glasyren och sikta ner florsockret. Blanda i resten av ingredienserna och rör tills det har blivit en smidig och slät glasyr. Du kan breda på glasyren när kakan är varm, eller när den är kall. Strö på kokos innan glasyren har stelnat. Låt stå i ca. 30 minuter. Skär sedan till önskade fyrkanter! Går utmärkt att frysa.