Drömrulltårta

  Drömrulltårta   Ugn: 225 grader (varmluft) Kakan: 3 ägg 1½ dl socker 3/4 dl potatismjöl 4 msk kakao 1 tsk bakpulver   Smörkrämen: 100g smör (helst rumsvarmt) 1½ dl florsocker 1 äggula 2 tsk vaniljsocker   Vispa ägg och socker riktigt pösigt. Sikta i resterande ingredienser till kakan i äggsmeten och blanda försiktigt. Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Grädda kakan mitt i ugnen i ca. 5 minuter. Så fort kakan är ute ur ugnen, strö socker på den och lägg ett rent bakplåtspapper på den. Vänd sedan kakan så att det rena pappret hamnar neråt. Ta bort det gamla pappret och låt svalna.   Rör ihop alla ingredienserna till smörkrämen och vispa krämen fluffig. Bred på den på kakan och rulla ihop kakan. Se till så att skarven hamnar längst ner, under kakan.   Förvara rulltårtan i kylen. Gärna i bakplåtspapper eller i en handduk.