Vegan lasagna

Pic from Pinterest Hej! Tänkte tipsa om ett recept på en vegansk lasagne som jag lagade här om dagen. Jag letade inspiration på nätet men gjorde sen en egen variant, tyvärr glömde jag ta bild på hur den blev så jag ”lånade” en bild från Pinterest istället, haha!Recept för 4 personer:Risenta bönlasagneplattor1 dl Oatly havregrädde Valio riven vegansk ost1 paket svarta bönor1 burk krossade tomaterGrönsaksbuljong 1/2 zucchini 1 morot1-2 tsk Sambalolek 1 tsk Salvia1/2 dl Vitt vinGör så här: sätt ugnen på 200 grader. Riv grönsakerna grovt och skölj av de svarta bönorna med kallt vatten. Smält en grönsaksbuljong i olivolja i en stekpanna och ha sedan i grönsakerna och bönorna. Fräst i några minuter innan du har i vitt vin. Ha sen i krossade tomater, sambalolek, salvia och havregrädde. Låt puttra i 5-10 minuter. Varva nu lasagneplattor med tomatsåsen och osten. Börja med lasagneplattor, sen tomatsås och sen lite ost. Gör så många lager det räcker till, men avsluta med sås och osten på toppen. Stoppa in i ugnen i ca 20 min tills den har fått färg. Servera med en fräsch sallad till. Bon appétit!