Middagstips! - RAW wok med Zuccininudlar

Heej på er! På senaste tiden har jag varit jättedålig på att lägga upp recept här på bloggen. Det beror framförallt på att jag inte haft ett riktigt hem där jag kan laga mat. Jag har typ ätit frysmat och färdiggrillat till middag nästan varje dag. Inte så värst inspirerande alltså. ;) Nu när vi äntligen har fått vår lägenhet kommer det att bli andra bullar! Jag ser verkligen fram emot att börja laga massor av god mat igen. Min tanke är att uppdatera er med (minst) ett middagstips varje Torsdag! Här kommer det första middagstipset, där jag har inspirerats av snabbmatskedjan Icha Icha som finns här i Stockholm. Många av er har säkert ätit där, och ni som inte har gjort det borde verkligen göra det! Det är iallafall en supergod rätt som går megasnabbt att svänga ihop. Gluten och laktosfri för dem som är allergiska.  Du behöver:✭ Zuccini✭ Polkabetor✭ Paprika✭ Broccoli✭ Teriyakisås✭ Kycklinglårfilé – Lax eller fläsk fungerar också! Gör såhär:1. Strimla zuccinin i en veggietwister eller med en potatisskalare. Jag har tappat bort min veggietwister i flytten så det fick bli potatiskalaren. ;) 2. Hacka alla grönsaker i lagom stora bitar. Polkabetorna kan du hyvla i tunna skivor med potatisskalaren, och använd den yttre gröna kanten på purjolöken! Mest för färgens skull.  3. Strimla och stek kycklingen några minuter. – Jag toppade även min kyckling med lite ost bara för att jag ääälskar ost, hehe...  4. Toppa med teriyakisås och lite vatten. – Jag klickade även på lite cream fraiche. Herregud vad jag ska hålla på och lägga till extragrejer hela tiden... 5. VOILA! En supergod och färgglad RAW wok som smakar nästan som den man får på Icha Icha! (Om inte lite godare...) Jag är faktiskt riiiktigt nöjd med det här receptet. Kommer att laga samma många fler gånger. Så gott och enkelt! TIPS TIPS! /Elin