Baka egen pizza i en riktig pizzaugn!

Igår var jag på en supermysig restaurang som heter Meno Male tillsammans med Margaux, Jossan och Katta. Vi var där för att testa på hur man gör sin egen pizza! Jag har aldrig bakat pizza i en riktig pizzaugn förut, så det var lite spännande!  Först skulle man baka ut sin pizzabotten. Jag tror att det här var det svåraste steget för dom andra, men jag hade en glutenfri pizzabotten och den var redan utbakad. Väldigt smidigt, hehe.. Sen fick man välja pålägg. Som vanligt kunde jag inte bestämma mig så det blev en salig blandning av ALLT! Här är en bild på Margaux pizza innan den fick åka in i ...den stora pizza-ugnen som var 400 grader varm! Det brann lixom inne i ugnen också. Tydligen blir den aldrig riktigt kall ens på natten. Här är en bild på min färdiga pizza. Jag hade ost, baby-squids, paprika, zuccini, mjuk salsiccia, färka tomater, basilika och vitlök på min pizza. En salig blandning som sagt... Så stolt;)   Så roligt förresten att få träffa och umgås med Josefin  i verkligheten. Jag har lyssnat väldigt mycket på henne och Vanja i deras podcast, så det känns nästan som att jag känner henne redan. Så konstigt att det kan kännas så. Josefin var iallafall minst lika sprudlande i verkligheten som i podden. Så härlig person! Jag kan tillägga att pizzorna blev faktastiskt goda. Och det berodde nog inte på oss som lagade dem, utan snarare på att ingredienserna  var av så bra kvalitet. Om ni gillar pizza borde ni verkligen göra ett besök på Meno Male i vasastan. Till efterrätt med det friterad pizzadeg med nutella. MAGISKT! Margaux filmade hela kvällen med sin gopro, så snart kommer det upp en film på hennes youtubekanal där ni får se hela kvällen i vlogg-form! Det får ni inte missa! Tack Meno Male, Foodora och alla andra inblandade för en fantastiskt mysig Måndagkväll. Hoppas det blir fler gånger! /Elin