Bästa mellisen med färska jordgubbar
Heej bästa ni! Idag har jag haft en så skön dag! Jag började morgonen med lite jobb hemifrån innan jag tog en låååång springtur runt vattnet när vi bor. Så skönt att komma ut i solen och röra på sig. När jag kom hem igen gick jag in i vår lokala matbutik och fick syn på att de hade en stora jordgubbslådor fyllda med 1 kg jordgubbar för bara 29 kr/st!!! Som ni förstår köpte jag en direkt. (Borde ha köpt 2 känner jag nu i efterhand ;-) ) Sedan gjorde jag iordning en supergod mellis-skål med jordgubbar, kokkos-mjölk och sukrilett-strösocker. Jag var egentligen sugen på jordgubbar med grädde och socker, men ville komma på ett recept utan laktos och vanligt socker. Jag måste säga att det här som jag gjorde fungerade kanon! Ibland är de enkla recepten de absolut godaste!!! Om ni undrar hur gräset kan vara så grönt på bilden kan jag avslöja att jag redigerat det så att det ser grönare ut, hehe;-) Bilden såg så mycket härligare ut då! Jag försöker undvika att äta för mycket socker nu på slutet, eftersom jag faktiskt har kännt att jag blir helt yr ibland när jag ätit för mycket socker. Det känns inte bra! Lagom är bäst, men jag försöker att dra ned lite på det. Därför använde jag sukrilett strö som topping på jordgubbarna idag istället för vanligt socker. Jag kan verkligen rekommendera er att prova sukrilett om ni också älskar sött, men vill försöka undvika socker! Det smakar inte alls sådär konstigt sötningsmedel som andra sötningsmedel ofta kan göra, utan jag känner faktiskt ingen bismak alls! Väldigt bra grej! Någon dag måste jag prova att baka med det också och se hur det fungerar. Har ni tips på några andra bra/roliga/nyttiga produkter ni tycker att jag borde prova? Sånt är så kul tycker jag<3 Kram! /Elin