SAFFRANSPANNKAKOR

När jag är hemma sjuk brukar aptiten svikta en aning så jag var inte särskilt sugen på middag ikväll men gjorde supergoda och juliga pannkakor som smakade lussebulle. Har fått dille på bananpannkakor under hösten ju och dessa går även att göra med/utan saffran. Du måste testa!Recept på mina favoritpannkakor (1 person)1/2 banan1/2 dl keso - jag kör på laktosfri2 ägg1/2 msk kokosmjölSmaksättning: saffran eller vaniljpulver(Kokosolja att steka i)Blanda alla ingredienser i matberedare eller med handmixer till en jämn, tjock smet. Värm upp ett bra stekjärn och klicka sedan ut lite kokosolja samt ca 1/2 dl smet per pannkaka. Sänk värmen och rör inte pannkakorna förrän de lossnat från järnet, då är de redo att vändas! Servera med nötsmör, keso eller kesella samt varma bär. Himla gott alltså! (: