PANNKAKSSÖNDAG +

Dessa godingar åt jag till frukost/brunch idag. Bananpannkakor med jordnötsfluff, mormors egenplockade hallon och hemgjord granola. Nu är jag redo för en dag på simskolan!Recetet på just dessa pannkakor ska jag inte ta cred för utan det hittade jag i nya numret av tidningen Wellness. Så goda och mättande för att vara bananpannkakor. Testa vettja!Recept bananpannkakor med jordnötsfluff (1 person)2 ägg1 banan1 dl havregryn½ dl keso - jag tog laktosfri1 krm kardemumma½ tsk bakpulveren nypa salt1 msk smör eller kokosolja att steka iJordnötsfluff4 msk kvarg eller tjock yoghurt2 msk jordnötssmör - jag tog Green Choice ekologiskaev honung eller agavesirapGör såhärBlanda de torra ingredienserna i en skål. Vispa upp äggen, mosa bananen och blanda med keso. Blanda allt och stek i smör eller kokosolja.För jordnötssfluffet: Blanda jordnötssmör med kvarg elle yoghurt. Söta med lite honung eller agavesirap om du vill för sötare smak. Servera pannkakorna med jordnötsfluffet, frukt/bär och annan smarrig topping. Mums!