KOKOSFRALLOR
Har du precis som jag problem med gluten och vill så gärna äta en skiva bröd till frukost ibland? Jag testade att baka dessa kokosfrallor igår och de var tip top. Saftiga och goda att äta både med något gott pålägg eller bara som de är. Tipstipstips! Recept och bild hittade jag hos en av mina favoritbloggar PT by Emma. Gluten och laktosfria kokosfrallor (ca 18 små frallor) 12 ägg1/2 dl kokosolja 2 dl kokosmjöl 1/2 dl pofiber 2 msk fiberhusk 2 tsk bakpulver Sätt ugnen på 200 grader. Smält kokosolja och elvispa ihop med äggen. Blanda ihop de torra ingredienserna för sig och vispa sedan ihop med äggsmeten. Låt svälla några minuter. Fukta händerna och forma sedan bollar av smeten och lägg på en plåt. Strössla över chiafrö, pumpakärnor och sesamfrön. Grädda bröden i 15-20 minuter!