CHIAPUDDING

Åh jag åt en riktigt god frukost imorse. Om du inte redan testat chiapudding så måste du prova nu! Går att variera i oändligheter...Chiapudding toppat med skrivade färska jordgubbar, kokosflingor, Paulúns müsli/granola och en klick mandelsmör. Vid sidan om hade jag även ett ägg och en kopp varmt vatten + ingefära. Perfekt start på dagen!Recept chiapudding1,5-2 dl valfri mjölk (jag brukar ta kokosmjölk)2 msk chiafrönValfritt: smaksättning som vaniljpulver, rå kakao, proteinpulver eller bärGör såhärBlanda alla ingredienser i en skål. Häll sedan över puddigen i ett fint glas och ställ in i kylen över natten (alternativt minst 1 timme). Morgonen efter har chiafröna dragit till sig vätska och bildat en krämig pudding/gröt. Toppa med färska bär och annat  du tycker är smaskigt! Slurp sa det bara!