WALNUT CRUSTED COD

WALNUT CRUSTED COD WITH QUINOA   YOU NEED: Filet of Cod walnuts lemon pepper pepper salt garlic aioli ( I use stonewall kitchen or you can make your own) quinoa   SALLAD: mix salad avokado red onion nuts tomato   VINEGRETTE: 1 tbs extra virgin olive oil 1 tbs balsamix vinagar italian seasoning 1 tsp honey   GÖR SÅHÄR: Lägg i torsk fileerna i en ugns säker form som du smörjer med oliv olja, salta och peppra. Finhacka sedan walnötterna och blanda ihop till en röra med aiolin och lägg på ett jämt lager över fisken. Sätt in i mitten av ugnen på 175 grader i ca 20 min. Servera med sallad och quinoa.     //Put the cod in a ovenproof form and then put the spices on it. Mince the walnuts into small pieces and then mix it with the aioli and then put it evenly on top of the fish. Bake the fish for about 20 min at 400 degrees in the middle of the oven. serve with sallad and quinoa.