Efterrätt på 10 min

Jag nämnde att jag skulle lägga in receptet till efterrätten jag gjorde i lördags, det gick snabbt och var väldigt smidigt. Framför allt för mig som aldrig bakar. Jag valde att göra dem i portionsformar, ett tips för dig som vill ha något gott och smidigt. Du behöver till 10 portioner:200 gram digestive kex100 gram smör1 burk karamelliserad mjölk2 bananer2 ½ dl vispgrädde2 grovhackade dubbeldaimGör såhär:Smula kexen för hand eller i matberedare, smält smöret och rör ihop till en smulig deg. Jag trodde inte att det skulle räcka med 100 gram smör, men det gör det! Fördela ut i glasen, och fördela även ut den karamelliserade mjölken (kolan) skiva bananerna och lägg över.Vispa grädden och lägg den ovanpå, stör sedan över daimkrosset och servera.Det går att förbereda flera timmar innan servering, förvara då i kylskåp.