Tisdagslyx med ostron

God morgon!Det är en aning trött Sara som skriver till er just nu.Som ni redan vet hade jag bokat in en middag igår. Och det blev inte riktigt som jag hade planerat. Det hela slutade med Champagne och ostron!!!! på Sturehof. Helt fantastiskt och fick även testa ett ostron som var 4 (!?) år gammal. Det var det godaste jag ätit. Vi avslutade med en toast skagen som inte heller var så pjåkig. Glutenfritt bröd serverades också vilket var ett stort plus hos mig då jag är en riktig brödälskare.Tog inget insulin alls till denna aw/middag/vad det nu kallas, och det såg ut som ett bra val jag gjorde då min nattliga kurva ser mycket bra ut!Hur brukar ni göra med insulin och valet av mat? Jag tror mer och mer att jag undermedvetet väljer mat utifrån vad jag har i blodsocker. Fast inte alltid. Hur gör du?Det bästa med dessa kvällar där man mitt i veckan lyxar till det är något som jag tycker vi borde göra mer ofta. Det är en väldigt avslappnad stämning och det är ingen rush på människor. Även om det nästan var fullt på alla bord så kändes det inte stressigt som det kan göra om man väljer att gå ut på t.ex. en helg. Idag är jag uppe tidigt då jag ska förbereda mig inför ett möte innan lunch. Spännande hoppas jag! Nu måste frukosten ner innan jag ska iväg på språng igen. /Diabeteskvinnan