Sockerfri och vegansk pannacotta
Denna måste ni testa. Perfekt att bjuda goda vänner på eller varför inte nu till morsdag som är på söndag!Jag valde att köpa färska hallon men det går såklart att byta ut om du istället vill använda dig av frysta hallon. Och det går även väldigt bra att byta ut till vilka bär som du gillar. Använder du dig av frysta bär rekommenderar livsmedelsverket att du kokar de innan. Ingredienser: 100 gram hallon 1 1/2 dl Vispgrädde (byt ut mot kokosgdde för veganskt) 1 msk Sötströ 1 1/2 krm agar agar (vegansk gelatin) 1 krm Vaniljpulver Gör så här: Häll ner grädden i en kastrull och vispa ner agar agar. Låt stå någon minut. Sätt på plattan och låt det sjuda någon minut. Tillsätt hallonen och vispa sönder de tillsammans med grädden. Söta och tillsätt vaniljpulvret! Häll upp i små galosch åt stå kallt i ca 4 timmar. Mest för att vara helt säker på att det stelnat! Innan servering toppa med lite valfri sylt och goda bär. Jag lovar att du kommer göra succé! Perfekt för att få sommarstämning och utan att behöva bekymra sig över blodsockret! /Diabeteskvinnan