Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Sockerfri, glutenfri och vegansk pannacotta

Vilken sommardag det är. Oj så härligt! Jag märker skillnad på mitt mående och såklart mitt blodsocker när jag får spendera lite mer tid i det gröna, på "landet". Att dricka kaffe ute på altanen, höra fågelkvitter, inga bussar, inga stressmoment över huvudtaget. Det kallar jag njuteri. Tittar inte alls lika mycket på mitt blodsocker i appen, njuter av god mat och doserar lite som jag känner för och titta på min 24-timmars kurva. Kurvan ligger mellan 2.5 och 9 mmol/L. Och jag har ätit vad jag har känt för, inte motionerat alls och bara NJUTIT. Skrattat och diskuterat om vartannat och bara är. Det är viktigt. Just den här känslan har jag svårt att nå i min lägenhet i Stockholm. Det finns så mycket måsten och en stress inombords som inte är "stress". Svårtförklarat. Jag behöver alltså variera min tid i Stockholm i pulsen med lugnet i Norrköping tillsammans med min familj mer än vad jag gör. Herregud vad jag skriver om hur jag mår, haha. Jag kommer att fortsätta njuta denna varma och soliga eftermiddag med en helt ny skapelse. Nämligen en pannacotta. Vegansk, glutenfri och sockerfri (såklart) och går även att göra laktosfri. Provade att svepa ihop denna i förmiddags för att bjussa på till kvällen men blev så sugen så jag tar denna som mellanmål och så får jag helt enkelt göra en till. För det var hur enkelt som helst. På återseende mina vänner och kämpar där ute! /Diabeteskvinnan

Föregående inlägg

Insulinbrist och ännu en solig start

Nästa inlägg

Äntligen!

Till bloggens startsida

Diabeteskvinnan