Julens smaker

Det är så härligt att julen börjar närma sig. Jag älskar verkligen tiden fram till jul. Det blir så mysig stämning och bäst av allt är allt man kan baka och laga i köket med alla ljuvliga smaker och dofter. Häromdagen köpte jag med mig lite saffran och under gårdagen fick jag ett ryck och gick bananas i köket. Det blev ett riktigt gott och saftigt saffransbröd med hasselnötter. Kunde inte ens hålla mig från att ta en tugga innan alla bilder var tagna! haha. Det innehåller bland annat 6 ägg, 1 banan, mandelmjöl, hasselnötter, saffran, bikarbonat och solrosfrön. Det blev himmelskt gott! Massa smör och ost på så har du fått ett riktigt gott julbröd. Kan tänka mig att det smakar bättre med systembolagets glögg. Årets glögg med smak av kråkbär! MUMS. Idag är det onsdag och inte vilken onsdag som helst. Vi ska efter jobbet laga 4-rätters middag med kock! Precis vad jag behöver. Lära mig lite tips och trix i köket. Vi har alltså bokat Aveqia! Det kommer alltså lagas mat i grupper, dricka champagne och vin och bara ha en helt fantastisk eftermiddag/kväll med jobbet. Jag längtar. Och menyn är inte dåligt uppstyrd. Massa nya smaker och rätter som jag hoppas kommer ge mig inspiration till att laga mer mat hemma, Men först är det några timmars jobb och några koppar kaffe innan. Blodsocker just nu: 9.4 mmol/LGod morgon!