Gröna pannkakor - glutenfria

Alltså! Dessa pannkakor blev både mellanmål OCH lunch! De blev superduper goda och tillsammans med varmrökt lax, svartkål, skagenröra (love it) och bönor blev det en stadig lunch. Jag tänkte först att jag skulle göra mina egna pannkakor med just gröna ärtor men jag kör på tills min påse med det gröna mjölet är slut så får jag se sen om jag vågar mig på at göra de från grunden. Hur brukar ni göra med lunch?Äter ni ute? Buffé? lunchlåda?Ikväll ska jag, hör och häpna, ut och äta. Jag som har stått i köket otroligt mycket nu på senaste, vilket jag älskar, ska det bli skönt att slippa tänka på mat. Även om vi diabetiker alltid kommer att ha det "bekymret" om mat så känns det lite lättare att peka ut något gott från menyn och få det serverat! Me like!Det är ju lill-lördag idag så lite mitt-i-veckan lyx blir det även denna vecka. Blodsocker innan lunch var 3.8 mmol/L - tog inget insulin först, mer för att se hur blodsockret reagerade på den kolhydratsfattiga måltiden. Får se om 30 minuter igen om det kan behövas att korrigeras något. Nu ska jag fortsätta min arbetsdag!/Diabeteskvinnan