Gott till julen

Har ni haft en bra måndag?Det har jag haft. En konstig dag på många sätt och beslut som har tagits som kommer få en positiv vändning på mitt liv och min vardag. I vilket fall som helst så ska jag försöka sluta skriva i koder. Jag får helt enkelt återkomma. Detta no ser på bilderna var något som jag såg på en bild på instagram för någon vecka sedan. Jag var såklart tvungen att testa. Super smarrigt och ett bättre alternativ än söta bakverk nu inför julen. Det ni ser är alltså torkade aprikoser som är fyllda med mögelost och toppat med glutenfria pepparkakssmulor! Super enkelt och riktigt gott till glöggfikat. Det är ett snällare alternativ för blodsockret och innehåller såklart inget tillsatt socker förutom det som pepparkakorna innehåller. Och det är något som såklart inte behöver toppas med om man inte vill såklart!Vad brukar ni bjuda på nu till jul? Kör ni på sockerfritt eller äter ni det som bjuds på och tar insulin?Blodsocker just nu efter middag (korvstroganoff och ris) : 7.9 mmol/L (perfekt värde nu innan natten.