Glutenfri frukost med Ciabatta
Alltså, Ser NI?Jag har nu i omgångar i dagarna försökt mig på att göra mitt egna ciabatta. En glutenfri variant som jag nu till sist lyckades riktigt bra med. Så, fredag och jag var såklart tvungen att dundra på med en riktigt lyxig frukost. Inte bara för att det är fredag utan för att jag är värd detta. För varför äta tråkig gröt när man har möjligheten att äta en riktigt GOD och smakrik frukost?! MUMS. Till mitt glutenfria bröd hade jag salami, pancetta, lite brieost, grönkål, pocherat ägg och tomater med salt och peppar! Synd att jag får njuta av denna brakfrulle själv. Men mer till mig!Brödet var väldigt simpelt att göra. Dock lite dryg jästid men såklart, så värt väntan. Saftigt, inget socker som påverkar blodsockret och bara massa nyttiga mjölsorter som passar även den som kör på en lchf-variant. Sugna på recept?/Diabeteskvinnan