Den lilla enkla, glutenfri lunch
Jag vet att jag behöver utöka lite fler tips och råd vad gäller kost utöver frukosten som tar upp en ganska så stor del av denna blogg. Förr i tiden brukade jag inte se charmen med att äta efter årstiden och körde mer på vad jag var sugen på. Det gör jag såklart fortfarande men inte lika mycket. Just nu är det ju otroligt bra pris på allt som heter Kål. Och jag älskar verkligen alla former och typer av kål, samt att det är en råvara som är bäst att äta just nu!Idag blir det alltså morotsbiffar till lunch och det kan ju inte bli mer simpelt. Passar även för dig som tänker på blodsockret och inte vill ha allt för mycket kolhydrater som kan i vissa fall ställa till det. Jag gjorde så här:Grovriv en ganska så stor morot. Häll ner diverse kryddor som du gillar. Jag tog salt, peppar, vitlök och rosmarin. Blanda ner ett ägg och blanda ihop allt till en smet. Tillsätt sedan mjöl- jag tog lite majsmjöl och fiberhusk. Har tyvärr inga direkta mått utan gick mer på känslan. Till sist tog jag ungefär 1 msk sesamfrön. Stek i olja i en het stekpanna och servera. Jag serverade mina morotsbiffar med ris och sallad!/Diabeteskvinnan