Auberginepizza

Alltså efter denna dag sitter jag nu i min soffa och njuter av detta som ni kan skåda på bilderna. Dagen började i lugnets tecken och på något sett eskalerade dagen i många nya projekt på g. Jag är så galet taggad och jag känner att jag behöver mer energi och fler timmar på dygnet! När det är perioder där man inte vet varken in eller ut så kan det vara skönt att ha bra recept som går snabbt att göra och som såklart mättar!Detta recept hittade jag på en engelsk sida och kände mig direkt träffad av beskrivningen. Passar min torsdagskväll helt perfekt. Och i och med att det snart är helg så tänkte jag att detta kan även vara ett passande helg-recept, både som förrätt men även som huvudrätt!Ingredienser:Auberginer (antal är beroende på hur många som ska äta och om det blir som förrätt eller huvudrätt)olivoljaSvart pepparKrossade tomaterTomatpuréVitlökMozzarellaTomaterBasilikaGör så här:Skär auberginen i halvor. Pensla delarna med lite olivolja och lägg de på ett bakplåtspapper på en plåt. In i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Under tiden, blanda krossade tomater tillsammans med lite tomatpuré och hacka ner lite vitlök. Ta ut plåten och lägg lite tomatblandning på vardera aubergine. Fös på med lite mozzarella och toppa med några cocktailtomater samt lite basilika. In i ugnen igen i ca 5-7 minuter eller tills tomaterna har blivit lite mosiga och osten har smält!Servera med lite mer basilika och rucola! MUMS!Perfekt måltid för blodsockret och för smaklökarna. Nu önskar jag er en riktigt trevlig torsdagskväll!/Diabeteskvinnan