Tisdag: lugna tider & bananbröd

Hej, hur mår ni idag? Gud vad jag mår bra. Min sista tenta är skriven, jag spenderar mängder med tid utomhus och umgås med familjen mest hela tiden. Men framförallt så tar jag det så jäkla lugnt! De senaste två dagarna har jag vaknat tidigt av mig själv, spenderat mycket tid i löparskorna och läst mycket böcker. Jag passade på att köpa Michaela Fornis Jag är Inte Perfekt Tyvärr nu när jag äntligen är i Sverige, har velat läsa den så länge! Den här godingen passade jag på att baka idag på morgonen - ett glutenfritt och osötat bananbröd med blåbär. Det känns som att jag har testat 1000 olika recept och det här är det första jag verkligen är nöjd med. Det smakade helt gudomligt! Jag gjorde det på en mix av mandelmjöl, bovetemjöl, physiliumhusk, krossade linfrön, ägg, soja-mjölk, bakpulver, vanilj, ett par bananer och blåbär. Tips, tips, tips! Det är så fint i mammas och pappas trädgård just nu ♥