VILKEN MÅLFEST

Igår spelade vi (Bajen) våran andra svenska cupen match hemma mot Varberg. Jag skulle egentligen jobba men mådde skit igår så fick ställa in de och kolla på matchen hemma i soffan istället. Jag hade inga förväntningar på matchen men med tanke på att Varberg spelar i superettan så tänkte man väl att vi skulle ha en chans till vinst. Matchen började jävligt dåligt för oss då inom den första kvarten stod de 0-2 till Varberg men vi kom ikapp och hade gjort 2-2 innan halvlek. I andra halvlek så gör Varberg 2-3 och då trodde alla att de skulle bli förlust men sen i 94 minuten kom Pa Dibba som en ängel och tryckte in 3-3!!!  Jag börjar bli trött på att vi bara värvar massa forwards för det är inte där vi har problemet utan vi måste stärka upp våran backlinje för den är inte på topp just nu. Jag är nog inte den enda Bajaren som blir jättenervös när motståndarna kommer in i vårat målområde. Vet att vi har en mittback som kommer till oss i sommar men de räcker inte, vi behöver ha någon nu med tanke på att Allsvenska bara är runt hörnet!! Så nu hoppas jag att våran nya tränare ser vad som behöver förbättras och tar tag i det innan Allsvenskan börjar för annars får vi problem. Vårat försvar är på topp, kommer skriva mer om en specifik spelare senare men nu är det backarna som behöver förnyas, sorry Magyar!