UTE UR SVENSKA CUPEN

Ja igår var det ju som sagt semifinal mot Häcken hemma på tele2 och som ni kan läsa på rubriken så gick de inte så bra nej. Jag hade verkligen förhoppningar på att vi skulle vinna och gå till final. I början såg de verkligen ut som de kunde hända också men sen vet jag inte vad som hände. Jag tyckte vi gick in i matchen med tempo direkt från start och det höll i sig först halvtimmen. Fick tillochmed ett mål genom de och vårat nya stjärnskott Alex som tryckte in bollen med en snygg nedtagning, vändning och rakt in i hörnet av målet. Man kände sig lite säker när dem höll spelet på en bra nivå hela första halvlek och gick ut i paus med ledning.  I andra halvlek så vet jag inte vad som hände. De öppnade upp för mycket så Häcken kunde trycka på och varje gång dom fick bollen som gömde jag mig i kudden för våra spelare bara stod och sov. De var bara en tidsfråga innan Häckens kvitteringsmål skulle komma och visst serru, de kom tidigt i andra. In långt efter de kom Häckens ledningsmål och helt plötsligt hade dom gått från underläge till ledning och vi bara lät dom. Häckens bästa spelare Paulinho gjorde båda deras mål och exakt likadana mål. Kände bara nej. Det var som vi lät han gå förbi när han kom i en löpning..  Hoppet tändes igen när Hallberg satte en sjukt snygg frispark i mål i 85e minuten. Då kände nog alla bajare att åh nu blir de förlängning och vi kan ha en chans. Men självklart ska de förstöras. 4 minuter senare, alltså en minut innan 90 minuter spelad så sätter Häcken 3-2 och jag sjönk genom jorden. HUR KAN MAN GÖRA 2-2 OCH FYRA MINUTER SENARE SLÄPPA IN ETT MÅL??!!! För mig är det helt orimligt men Bajen i ett nötskal. Självklart är jag ledsen att dom spelade så kasst och missade finalen men jag lider ändå med grabbarna. Det gjorde riktigt ont i hjärtat när slutsignalen lät. En sak som känns riktigt bra är att vi iaf har slagit ut Djurgården och AIK!!  Nu siktar vi mot nya mål och den allsvenska premiären den 4 April, i år ska vi knäcka!!