PEKING-BAJEN

Allsvenskan var igång igår för våran del och jag spenderade min tid på Olearys med Madde, öl och god mat. Vi träffades ganska tidigt för att verkligen få plats och det fick vi ju kan man säga haha för vi hade glömt bort att AIK spelade innan oss så alla Bajare kom ju lagom till våran match såklart. Jag var så sjukt jävla nervös innan och hade så ont i magen. Jag var så spänd och taggad på denna dag och match men det slutade ju som de gjorde.. Trycket var inte Norrköping de optimala första motståndet. Jag var dock positiv och trodde verkligen att vi skulle ta detta men det var dumt. Trycket på läktaren var magsik och vi överröstade alla som vanligt. Vi vinner alltid läktarstriden, oavsett! Matchen däremot vann vi inte. Norrköping fick in två väldigt lätta mål. Det första var en stor miss av oss, vet inte alls vad vi gjorde. Det andra målet kommer jag inte ens ihåg just nu, ett minne blott. Som vanligt spelade vi katastrof i första halvlek men kom ut som ett annat lag i andra halvlek. Det är så typiskt för Bajen! Något annat som är typiskt för Bajen är att ge oss supportrar hjärtinfarkt i slutminutrarna och även denna match.. Romulo kom in och gav oss ett kvitteringsmål på övertid som var jävligt snyggt gjort, det var påväg att bli 2-2 och då kunde inte jag andas. Men bättre med 1 mål gjorda en inget alls. NU taggar vi för nästa helg då det är hemmapremiär! Som jag sa till taxichauffören påväg hem efter matchen. "Vi Bajen supportrar är vana med förluster!" Han såg att jag var bajen klädd och frågade hur det hade gått. Jag sa att vi förlorade och han ba "Jaha, men du är glad ändå". Det är så vi är! :)