AFC, EN MUNSBIT.

Målkungen till vänster och min man till höger, han vet bara inte om det än.. (fast han gillade min bild på instagram)  Igår jobbade jag på våran hemmamatch mot AFC Eskilstuna. Jag hade inte förväntningar innan matchen utan trodde bara på att våra grabbar skulle fixa detta och som dom fixade denna match!! Mot Göteborg i onsdags hade dom svårt att stänga matchen men inte igår. Första halvlek så kände jag bara nej, AFC var alldeles för ettriga med bollen och alla var på oss hela tiden, vi flög som vantar runt planen för dom var för på oss, för hårda och det slutade tillslut med att AFC fick ett rött kort som var så rätt. Första halvlek så spelade vi även så långsamt och vi kom ingenstans. Vi försvarade oss bra men när vi väl var påväg framåt så hade vi ingen fart och AFC kunde bryta oss. I andra halvlek ändrades det totalt och det är jag så glad för. Vi fick in vårat första mål i 46:e minuten och sen dundrade dom på. Andra halvlek var helt klart våran och AFC hade ingen chans. Matchen slutade 4-0 till oss och jag var löjligt lycklig efteråt. Sån välförtjänt seger och nu ligger vi uppe i toppen av tabellen, där vi hör hemma!!