Kladdkaka med daim

Ingredienser:150 g smör2.5 dl strösocker0.5 krm salt0.5 dl kakako1.75 dl vetemjöl3 äggGarnera med 3 små hackade daim Dags att baka:Börja med att sätta ugnen på 180 grader. Smält sedan smöret i en kastrull och när smöret smält tillsätter man resten av ingredienserna och blandar runt. Kan med fördel göra allt i kastrull så ta en större kastrull när smöret smälts (skönt med mindre disk).Smörj och bröa en springform, antingen med kokos eller ströbröd. Jag tog kokos, tycker det tillför god smak. Häll smeten i formen.Grädda kakan längst ner i ugnen i 20-24 min, beroende på hur kladdig den önskas vara. Jag körde min för länge så det blev bara en daimkaka istället för en daimkladdkaka vilket var lite tråkigt.Hacka daimen halvgrovt och strö över daimen på kladdkakan så fort den kommit ur ugnen så daimen smälter. Ställ kakan i kylen i 1-2 h när den kallnat efter ugnen. Servera med vispgrädde eller glass.