Glutenfria alternativ är goda och nyttiga alternativ.
Söndag utan söndagsångest är ju skapligt skönt! Här kommer lite bilder på vad min helg bestått av, mat, sweets, Jonathan, mat, sweets och mat. Vi äter verkligen såå mycket här och det bästa är att inget av det vi äter är liksom dålig mat. Louise äter ju inte gluten och därför har jag under resan försökt att dra ner gluten för att se hur min kropp reagerar på det. Jag har alltid tänkt att glutenfritt varit det där vita, hårda och tråkiga brödet som alla äter i Sverige. Men nu, när jag varit med Louise och testat en massa andra super goda alternativ så älskar jag det glutenfria! Jag äter dagligen ett super gott bröd gjort på rismjöl som är verkligen super gott! Det är liksom inte som de där glutenfria brödet man köper i affären i Sverige utan saftigat, grövre och verkligen gott. På en av våra favorit restauranger kan man också beställa zucchini som är strimlat istället för pasta, vilket är såå underbart gott tillsammans med pesto! Och sötsaker då? Går det att hitta något som är gott och glutenfritt? Absolut, vi har just fått en leverans på våra absoluta favorit chokladbollar fyllda med frön, russin, pumpa och en massa annat smarrigt. Kan man unna sig med att få hemleverans på dessa bollar så bör man, så underbara är dom. Sist men inte minst, våran älskade pizza. Pizzor som är tunna och krispiga men helt glutenfria, dom får mig att aldrig vilja gå tillbaka till vanliga, flottiga pizzor igen.