Vegetarisk Pasta Carbonara
Heey och gookvääälld! Jag är gla för ska snart prata med min bestie Michyyy för första gången på 4evvah och dessutom kommer hon och firar midsommar med mig, YEY! Here comes now ett lided recept på vegetarisk carbonara som jag lagade igår, det vet ni ju sen gammalt! Tänk vad enkelt jag gör det för er att äta veggie??? Nästan så ni ej har ursäkter för annat längreeee :):):) Vegetarisk Carbonara för ca 3-4 pers: 1 st gullök1-2 st vitlöksklyftaca 7 st normalstora champinjoner1/2 burk strimlade soltorkade tomater250 ml matlagningsgrädde el vispgrädde1 st kruka färsk persiljasalt och peppar Följ nu bilderna för instruktioner från yours truuuly: 1. Hacka lök, vitlök och champinjoner 2. Ner i pannan, låt fräsa i några minuter 3. I med de strimlade soltorkade tomaterna! OBS viktigt att de är de STRIMLADE soltorkade faktiskt!!!!! 4. Såhär ser det ut när allt har fått bryna en stund tillsammans! Här tillsätter du grädde, salt och peppar samtidigt som du sätter på pastavatten som får koka upp! Medan pastan sedan kokar och såsen puttrar på så kan du hacka persilja! Ha timer på pastan och ta bort den ungefär 2 min innan den ska vara klar, SEEEEEEN.... 5. .......Kör du ner pastan i såsen de sista två minuterna tillsammans med persiljan!!!!! Det blir så gott vaaaaa 6. KLART ATT ÄTA!!!! JÄVLIGT GOTT VAR DET!!!! 7. Kolla bara hur nöjd jag var liksom!!!!!! PROVA HÖRNI VEEETJAAA