D-day and B-day

  I lördags var det dop för lilla sötnosen Agnes. En strålande sommardag var det! Gästerna var sommarklädda och bar stora leenden på sina läppar. Jag hade en tajt klänning och en hatt modell större, kände mig hur snygg som helst. Efter dopet serverades potatisgratäng, kallskuret, bröd, sallad, frukt, kaffe och glass i församlingshemmet. Gott och trevligt! På kvällen smygstartade vi min födelsedag med prinsesstårta och jordgubbar. Åt en god middag framför prinsbröllopet. Åh vad fint det var! Grät en skvätt när Molly sjöng och Sofia samtidigt mimade orden till sin man.     Apropå män. Helvete vad jag älskar den här mannen! Och vad han gör mig till. Han gör mig till en bättre människa. Han får mig att våga leva, älska, tro och drömma. Med honom vågar jag satsa på oss, på livet och kärleken.     Buffé till mina gäster i söndags. Inkokt lax, nässelpaj, kräftsill, svartvinbärssill, citron- och dillsill, sparris, färskpotatis, gräslökssås, bröd, smör och sallad.     En stund innan gästerna kom. Mannens dukning. Rosor jag fått av honom på morgonen.       Testade två nya spännande recept till efterrätt. Kardemummarulltårta fylld med mascarpone, grädde, lemoncurd och jordgubbar. Precis så god som den låter! Söt, frisk, syrlig och mjuk på samma gång. Till detta frukt, bär, vaniljglass och en lite kraftigare kladdkaka - bakad på mandelmjöl, ägg, dadlar, kakao, kokosolja, honung samt bak- och vaniljpulver.