Grönkålschips recept
Jag har slutat med både socker och gluten eftersom jag vill gå ner lite i vikt, och sist jag gjorde det gick jag ner fem kilo. Eftersom jag är en sån godisråtta kan jag inte hålla mig undan, så det är tur att det finns alternativ till de vanliga potatischipsen och den vanliga mjölkchokladen! Recept på paleomousse har jag ju lagt upp tidigare, vilket är toppen om man är sötsugen ;) Är man däremot saltsugen så är dessa chips sjuuuuuuuuuuukt goda! De blir verkligen krispiga och får jättegod smak. Dessutom är det superenkelt att göra dem. Grönkålschips Ingredienser Grönkål (så mycket du själv vill ha, jag tog 4 blad men tänk på att de krymper ganska mycket i ugnen också) Olivolja Salt Andra kryddor om man vill, jag tog bara salt och det blev supergott! Recept Värm ugnen till 150 grader. Skär bort den grova stjälken i mitten av bladet och skär sedan bladen i mindre bitar (typ lika stora som chips). Lägg grönkålen på en ugnsplåt (var noga med att de inte ligger ovanpå varandra). Häll över rikligt med olivolja. Salta grönkålen. Ställ in chipsen i ugnen i 15-20 minuter, känn på dem efter 15 minuter. Låt chipsen torka lite på hushållspapper om ni vill. Såhär ser de ut när de är klara, och ja, jag vet att de ser ut ungefär som rutten sallad men de är verkligen sjukt goda!