varm halloumisallad
Jag har börjat känna att min kropp inte är lika seg när jag får i mig mycket grönsaker. Och grönsaker är något som jag förr i princip aldrig åt. Jag har aldrig varit varken en grönsaks eller kött-tjej. Jag har varit en riktig sås och potatis-tjej. Kolhydrater och fett, det har varit min melodi. Och det är jag egentligen fortfarande men nu tycker jag att det är supergott med sallader också. Dock så är jag lite sådan att jag vill äta varm mat nu när det är så kallt ute, och då är denna salladen medan perfekt. • Halloumi • babyspenat • avokado • paprika • majs • riven morot Börja med att steka halloumin i olivolja och honung. När den börjar få den färg du vill att den ska ha slänger du i resternade grönsaker och vänder runt de lite så att alla grönsakerna blir varma. Babyspenaten ska alltså fortfarande ha stadga. Krydda med örtsalt och maten är färdig. Snabbt, enkel, nyttigt och gott!