Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in
Beabaka
  • Beabaka
  • Kategorier
    • Visa alla kategorier
  • Arkiv
    • Augusti2016
    • Mars2016
    • Februari2016
    • Visa hela arkivet

Nutella Chokladbollar



Nutella Chokladbollar

200g Smör, rumsvarmt
2dl Strösocker
1,5dl Vispgrädde
2tsk Vaniljsocker
2,5msk Kakao
6msk Obo'ypulver
1dl Nutella
1nypa Salt
13-15dl Havregryn - Efter behov så klart

Garnering:
Pärlsocker, Kokos, Strössel, Mandel, Choklad

> Vispa smör och socker fluffigt med elvisp
>Häll i grädden och vispa på hög hastighet tills du har en fluffig och ljus smet
> Tillsätt vaniljsocker, kakao, obo'ypulver, salt och nutellan
> Vispa ihop till en jämn smet
> Tillsätt till sist havregryn och vispa på medelhög hastighet med elvispen
> Meningen är att havregrynen ska krossas med hjälp av elvispen
> Ställ sedan smeten kallt i ca. 30min
> Rulla till bollar och rulla de sedan i önskad dekor som ex. Pärlsocker

> Förvara dina nutellabollar i en tätsluten burk i kylskåpet
> Går även att frysa




15 mars 2016 kl 11:19
3kommentarer

Nutella Chokladbollar

Nutella Chokladbollar200g Smör, rumsvarmt2dl Strösocker1,5dl Vispgrädde2tsk Vaniljsocker2,5msk Kakao6msk Obo'ypulver1dl Nutella1nypa Salt13-15dl Havregryn - Efter behov så klartGarnering:Pärlsocker, Kokos, Strössel, Mandel, Choklad> Vispa smör och socker fluffigt med elvisp>Häll i grädden och vispa på hög hastighet tills du har en fluffig och ljus smet> Tillsätt vaniljsocker, kakao, obo'ypulver, salt och nutellan> Vispa ihop till en jämn smet> Tillsätt till sist havregryn och vispa på medelhög hastighet med elvispen> Meningen är att havregrynen ska krossas med hjälp av elvispen> Ställ sedan smeten kallt i ca. 30min> Rulla till bollar och rulla de sedan i önskad dekor som ex. Pärlsocker> Förvara dina nutellabollar i en tätsluten burk i kylskåpet > Går även att frysa

Föregående inlägg

Gårdagens middag

Nästa inlägg

Kolakakor

Till bloggens startsida

Beabaka