Måndagskollen

Måndagskollen

Varje vecka listar vi de senaste händelserna från blogg- och kändisvärlden. Kolla in nedan för att se vem som har varit i Malmö, vilka som åkt till Göteborg över en natt och vilka bloggare som spenderat några dagar i Los Angeles.

Kenza har varit i Malmö och hälsat på sin syster och sina systerdöttrar. De har pysslat, lekt, ätit glass och shoppat. Bland annat så fick systerdottern Anya vita sneakers (exakt likadana som sin moster) av Kenza. 

I lördags gästade Daniel Paris Nyhetsmorgon där de pratade om lycka, livet och Kent. 

Angelica, Lisa och Janni har spenderat några dagar i LA. De har hunnit med träning på Santa Monica Beach, lyssnat på live musik av Timbuktu och självklar ätit goda middagar.

Elsa Billgren är nu inne i vecka 28 och har tagit magiska bilder tillsammans med sin stora mage (och en cykel). Hon är inte orolig för förlossningen och vi hoppas att allt ska gå bra när det är time för att ta Baby Billgren till världen.

Ett helt gäng med bloggare åkte till Göteborg över en natt. Bland annat Josefin, Joanna, Margaux och Caroline var med på resan. Det var en tågresa med dans, twerkning och god mat och på kvällen gick de ut och festade loss. Natten avsultades med en skönhetssömn på hotell där bland annat Josefin spillde ut vatten över hela sin säng.

 

 

AV: MIKAELAHÖÖK