Peanut butter raspberry cheesecake

  Sockerfri och allergivänlig cheesecake med smak av jordnötssmör, hallon och vanilj.   Peanut butter raspberry cheesecakeBotten:2 dl havregryn som mixas till ett mjölEn näve mandlar1 msk stevia1 tsk kanel eller kardemumma3 msk jordnötssmör, alt mandelsmör för nötallergiker (pga mandel är ett frö tydligen)Fyllning:2 ägg300 g kvarg, laktosfri för intoleranta1 msk stevia1 skopa proteinpulver med vaniljsmak1 nypa vaniljpulverHallon 1. Sätt ugnen på 170 grader.2. Mixa alla ingredienser till botten tills det går att trycka ut den i en form.3. Mixa alla ingredienser till fyllningen med stavmixer. Häll över botten och toppa med hallon.4. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 30 min. Låt svalna och försök hejda dig från att äta den direkt för den blir absolut bäst när den fått stå i kylen ett par timmar, helst över natten. Inspiration till receptet kommer från Tasty Health aka drottningen av healthy baking och hennes blueberry cheesecake bars!