Matstyling och hallonkokoschiapudding

        Det här med matsyling och fotografering - INTE min starkaste sida. Varje dag tittar jag på alla dessa instagrambilder och fascineras slash fasas över hur allt är så extremt medvetet utvalt - porslinet, bakgrunden, uppläggningen, ljussättningen, dekorationen, färgerna. HUR ORKAR DE? Igår morse tänkte jag att eftersom frukosten redan var redo i kylen, så kunde jag lägga en liten stund på att dekorera den. Det blev ju sådär. Men det blev i alla fall lite roligare att äta den här rosa lilla drömmen :)    Hallonkokoschiapudding   1 dl hallon  1,5 dl kokosmjölk 1 msk chiafrön 1 msk stevia 1 tsk vaniljpulver    Mosa hallon och blanda med övriga ingredienser i en skål. Det som gör blandningen till en pudding är att chiafröna sväller när de kommer i kontakt med vätska. Täck med plastfolie och låt stå i kylen minst en timme, helst över natten. Rör om innan servering.