Kyckling cashew

Tänker inte ta åt mig ett dugg av äran för denna rätt då det för det första är Jennie Walldén som står bakom receptet och för det andra var det killen som stod för utförandet. Det enda jag egentligen bidragit med är min urusla fotografering. Men jag kämpar på med systemkameran och får coaching av DEN HÄR grymma tjejen som kan sin grej med foto. Ska hur som helst dela med mig av detta recept så att ni kan göra som vi och skippa thaikiosken till förmån för en minst lika god och lättlagad vardagsmiddag hemma:   Kyckling Cashew   500 gram kycklinglårfilé 2 morötter, i slantar 1 röd paprika, hackad i bitar 3 salladslökar, hackad i bitar 2 pak choi, hackad i bitar olja att steka i   Sås:   2 vitlöksklyftor 0,75 dl ostronsås 1 msk svart bönpasta (vi fick inte tag på detta, men det funkade utmärkt utan) 0,5 msk risvinäger 3 msk muscovadosocker (vi uteslöt detta) 1 msk sesamolja   200 gram naturella cashewnötter ris    Gör såhär:   1. Rör ihop ingredienserna till såsen.  2. Strimla kycklingen. Fräs på hög värme tillsammans med en hackad vitlöksklyfta tills kycklingen fått färg. Ställ undan.  3. Fräs morötter, paprika och salladslök hastigt på hög värme med den andra vitlöksklyftan. Tillsätt pak choi och låt fräsa med i endast 1 minut. 4. Tillsätt den stekta kycklingen och såsen och rör om. Smaka av om något mer behöver tillsättas. Strössla cashewnötter på toppen och servera med jasminris.