Healthy brownies

    Man ska inte slänga omkring med ordet healthy/hälsosam. För i mitt tycke kan en klassisk brownie vara minst lika hälsosam som en sockerfri sådan. Åtminstone om man nu utgår från vad som är min, och som bör vara den universella och allmängiltiga, definitionen av hälsa. Men detta är ingen debattblogg. Så, vad vi än väljer att benämna denna sockerfria brownie, kan vi konstatera att den är god som fan och har en rik chokladsmak. Mina blev aningen för torra, så jag justerade temperaturen i receptet nedan från 175 till 150 grader. Pröva själva.    0,5 dl mandelmjöl 0,5 dl kokosmjöl 0,5 dl kakao  1 tsk vaniljpulver 1/2 tsk salt 3 ägg 1 dl honung 1 dl kokosolja 2 rutor mörk, sockerfri choklad några hackade valnötter   Gör såhär: 1. Sätt ugnen på 150 grader.  2. Blanda alla torra ingredienser i en bunke.  3. Smält kokosoljan i kastrull eller i mikron. Smält därefter chokladen. 4. Blanda ner smält kokosolja, smält choklad, honung och ägg i de torra ingredienserna. Blanda till sist i de hackade valnötterna.  5. Grädda i ugnen i ca 15-20 min.