Fruit bread
Jag var så sugen på ett sött, fruktigt och sconesaktigt bröd imorse så jag fantiserade helt enkelt ihop ett sådant. Så bra blev det. Goda som de är eller med pålägg. Ingredienser 2 dl havregryn 0,5 dl mandelmjöl 0,5 dl kokosmjöl 1,5 tsk bakpulver hackade, torkade aprikoser hackade, torkade fikon 2 msk honung 2 dl Kefir (hade jag hemma, men funkar säkert lika bra med kvarg eller yoghurt) 1 msk smält smör Gör såhär: Sätt ugnen på 225 grader. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör sedan ner kefir, honung och smör. Arbeta ihop till en deg, den ska vara rätt kladdig. Klicka ut på bakplåtspapper, jag ville ha ganska små bröd så jag formade 6 st och gräddade dessa i ca 15 min. Låt svalna på galler.