Ölet
Ni kommer ihåg att jag bryggde öl för några veckor sen? (Annars läs HÄR) Nu är det i alla fall klart. Ölet alltså. I fyra veckor har det legat och goat sig i Tomas källare och i helgen korkade vi upp flaskorna med hälften pirr och hälften magsjuke-oro i våra magar. Anders skapade etiketterna och döpte då ölen till Pineapple & Steak efter mig, Annanas, och Tomas, Tbone, som vi då kallas av folk som inte kan våra riktiga namn. "Gör bilden riktigt hipstrig" sa jag till Anders innan och det tycker jag verkligen den blev. Fyra veckor för att skapa ca åtta flaskor. Tur att det är en anledning att vara social och inte bara för "smidighetens skull". För särskilt smidigt var det fan inte. Men gott. Oväntat gott för att vara bryggd av en okunnig tönt som knappt vet vad humle är (jag). För att maximera öltestningen anordnade Tomas och Yrsa en liten picknick utanför hemmet. Fint va? PS. Insåg nu att man inte kan skriva "hemmet" sådär casual utan att låta som att de bor på behandlingshem eller pensionärsboende. Men det gör de alltså inte. Min hamburgare med egengjorde pommes som jag stod och friterade hemma tills det luktade olja om ca ALLT i hela lägenheten. Äsch, det är ju bara att vädra ut, hade jag tänkt om det inte är helt jävla vindstilla och asvarmt dygnet runt. Well well. Bättre att lukta olja än bajs i alla fall. Och till sist - en typisk gåbild på väg till beachen. För det verkar vara mitt kall i livet, att springa några meter före och be alla att "gå coolt nu, okej?".