Magasin
Slumpa blogg
Topplista

Vanliga frågor
Kontakta oss
Annonsera

Logga inStarta ny blogg
Logga inStarta ny blogg
  • Magasin
  • Topplista
  • Annonsera
  • Info
    • Vanliga frågor
    • Kontakta oss
    • Annonsera
    • Sekretessinställningar
    • Devote på Instagram
    • Devote på Facebook
  • Starta blogg
  • Logga in

Chokladkaka utan ägg

Ingredienser: 150 g smör2,5 dl mjölk2.5 dl strösocker3 tsk vaniljsocker3 msk kakao2 tsk bakpulver4.5 dl vetemjöl Sätt ungen på 175 grader.  Smält smöret, ta bort kastrullen från plattan och häll i mjölken. Blanda de torra ingredienserna.  Tillsätt vätskan till ingredienserna.  Jag använde en springform på 24 cm.  Grädda i mitten av ugnen i ca 20-30 minuter, beroende på hur kladdig kaka ni föredrar. 

Föregående inlägg

Chokladmuffins med grädde, bär och riven choklad

Nästa inlägg

Rosäppelpaj

Till bloggens startsida

AnnaLovisasCafé