Ugnspannkaka med bacon.
Gillar ni ugnspannkaka men inte vetemjöl??!!! Blodsockersvägningar? svårt att hålla vikten? upplåst mage? oavsett orsak kan n i tacka mig nu. Jag har kommit på en bättre variant. Varsågod. Scrolla ner...... Denna har jag hittat på och gjort flera gånger. Jag tycker den är godare än vanlig traditionell på vetemjöl. Denna räcker till en mindre ugnsform och ger två rejäla bitar. Dubbla för större. 1 paket bacon3 ägg2 dl gammeldags mjölk1 dl grädde50 g ost1 msk pofiber0.5 msk kokosmjöl0.5 msk finax psylliumSalt & peppar200 graderKlipp bacon i bitar och stek i ugnen direkt i formen. Mixa under tiden övriga ingredienser med mixerstav så det blir en slät smet. Smaka av med salt och peppar. Slå smeten över de stekta baconbitarna och grädda allt mitt i ugnen ca 25 min. Låt svalna lite. Skär i bitar och servera med rårivna morötter och lättsockrad lingonsylt. Toppen gott!! Provar ni? Låt mig få höra. :)