Pepparkaksmuffins
Pepparkaksmuffins 7 st 3 ägg 25 g smör ca 0.75 dl turkisk youghurt 0.5 dl mandelmjöl 0.5 dl kokosmjöl 0.5 dl bake pro (ett proteinpulver utan smak som tål upphettning) 1.5 tsk bakpulver 0.75 msk fiber husk 2 msk icas sötströ och 2/4 krm ren stevia 2 tsk kanel 1 tsk ingerfära 0.5 tsk malen nejlika 0.5 tsk malen kardemumma (alt 4 tsk färdigblandad pepparkakskrydda eller efter tycke och smak) Vispa ägg och sötning luftigt. Blanda väl alla torra ingredienser för sig. Smält smör och häll i äggvispet tillsammans med youghurt och det torra. Vänd runt försiktigt till allt är blandat. Fördela smeten i muffisnformar, gärna i muffinsform. Grädda mitt i ugnen 175 grader ca 15 min. Godast dan efter! Tycker jag alltid iof med lchf bakverk. Särskilt mjuka kakor blir bäst dagen efter. Frosting. 100 g creme chese. Typ Philadelpia 1.5 msk sukrin melis (som florsocker) 1/4 krm ren stevia 1.5 msk lingonsylt 1/4 tsk gelatinpulver upplöst i vatten enl instruktioner på förp. Blanda väl och låt stå en stund i kyl innan ni brer eller spritsar på frostingen på den kalla muffinsen.