Päron och äppelpaj med cognac dansk råkräm.

                                                                                                                                                   På bilden är pajen fortfarande ogräddad 4 personer   Fyllningen 2 äpplen 2 päron 1 msk cocgnac Sötning efter tycke och smak (jag blandar icas sötströ och en bra ren stevia) 1 krm äkta vanilj 1 msk smör kanel & malen ingerfära   Smultäcke 0.5 dl sötmandel 0.5 dl hasselnötter 0.5 dl kokosflingor 0.75 dl solrosfrön 75 g mjukt smör sötning efter tycke och smak.  (jag tog ca 1 msk icas söt strö och en ren bra stevia) 1 msk honung äkta vanilj   Skala och skär frukten i bitar. Fräs den i panna med smör, sötning och kryddor tills den blvit mjuk. Häll på päron cognac. Jag använde Xanté. Tänd på och flambera om ni törs. (Jag var själv hemma å våga inte) Låt puttra ihop lite. Häll upp frukten i form. Mixa nötterna lite grovt i mixer (gott med bita kvarr, blir som crunch)och blanda sen ihop med mjukt smör, sötning, honung coh vanilj. Fördela blandningen över frukten. Grädda i 200 grader ca 15 min. Tills kakan fått fin färg.                                                                       Ta daaaa...  efter 15 min i ugnen    Servera med dansk råkräm. Det är en snabb variant av vaniljkräm som jag tycker är mycket godare än vaniljsås.   Vispa 1.5 dl grädde med sukrin melis (sukrin melis är som florsocker, men sockerfritt), stevia och 1 krm vanilj. Vispa sen 2 äggulorna och blanda samman. Ställt kallt!