Ostkaka

I morgon är det ostkakans dag (14 november) kan tyckas larvigt men jag gillar ostkaka så varför inte passa på.  Dock vill jag inte ha den med socker och vetemjöl men det går det lätt att utesluta. Så här gör jag min enkla nyttiga variant med keso istället gör löpe.      Detta är min version men det finns många liknande med ingredienser i olika proportioner. I denna är det extra mycket protein.    Ostkaka 2 port.   2 ägg 250 g keso 1 msk sötmandel 2 bittermandlar 0.5 dl bake pro ett proteinpulver med neutral smak som tål uppvärmning)  0.5 dl mjölk 1.5 msk sukrin och 0.5 krm ren stevia vanilj extrakt   Mixa sötmandlarna med skal å allt tillsammans med bittermandeln. Vispa ägg och sötning pösigt.Vispa i keso och mjölk. Tillsätt sen bake pro, mandelmixen och vanilj. Vispa eller rör runt så allt blandas ordentligt.Jag smörjde botten på en liten form med kokosolja. Hällde i smeten och gräddade strax under mitten i ugnen i 175 grader i 1 timme. Låt den svalna och "stanna" innan den skärs i bitar.Ät med sylt, bär, grädde eller vad ni önskar. Ha en bra ostkakedag!!          Min son såg ut att ha genomgått ett krig efter att han länsat alla fat och skålar. Det tar jag som ett gott betyg.