Långpannebröd

Sprättlätt långpannebröd. Ljust och luftigt!ca 16 bitar6 ägg375 g keso (1.5 små burkar)4 msk kokosnötmjöl (jag hade risentas)1 dl pofiber1 dl blandat av vita skalade sesamfrön, linfrön och solrosfrön (jag hade i lite av varje tills dl måttet var fullt, alltså 1 dl totalt)1.5 msk finax psyllium5 msk kruskakli 5 tsk bakpulversaltSesamfrön och flingsalt uppå. Sätt ugnen på 200 grader.Blanda de torra ingredienserna. Mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Rör ihop äggsmten med det torra.Bre sen ut degen på plåt med bakplåtspapper sliketpott. Strö över sesamfrön och flingsalt.Grädda i mitten av ugnen i ca 12 minuter. Skär sedan i bitar.Obs. Finax psyllium är samma sak som fiber husk bara att det är olika märken. Jag upplever att finax psyllium är lite mer finmalt och att man behöver mindre mängd av det än fiberhus. Nu för tiden använder jag bara finax psyllium då jag gillar det bäst. Men använd det du gillar bäst eller ha hemma. Eller hittar i affären. Och angående ändringar om att byta ut än det ena och än det andra så kan jag bara svara för de ingredienser jag angivit. Men fritt fram... testa!! Det mesta går och blir bra. Det är så jag kommer på mina recept, att jag provar mig fram. Gör det ni med. Man lär av sina misstag som det så fint heter. Har ni inte det ena, ta mer av nått annat. Tänk bara på att om man tar mer eller mindre av kokosmjöl måste man justera vätska. Kokosmjöl beter sig helt annat än andra, nötter, frön och mjöler.